Briti uniooni kirjalik piiblikursus pakub kolme uut veebikursust

Avaldatud 18.8.2020, allikas TEDNews

Vaatamata kodukontoris töötamise keerukusele, puhkusteajale ja vähendatud töötundidele on Briti uniooni kirjalik piiblikursus, mis on ümber nimetatud ja kannab nüüd nime Adventist Discovery Centre (ADC), avaldanud kolm uut kursust.

Terve koroonaviirusest tingitud eriolukorra aja jooksul jätkas ADC oma tööd, ehkki vähendatud töötundide ja väiksema töötajate arvuga. Paljud inimesed töötavad ka praegu kodust. Vaatamata neile tingimustele on kursuste läbijate arv iga päevaga kasvanud.

Selle tulemusena sai ADC peamiseks eesmärgiks teha juurde veebikursuseid. Kirjalikele piiblikursustele pääseb ligi aadressilt bibleschools.com, ADC veebilehekülje aadress on https://www.discoveronline.org.uk/.

Viimasel ajal on avaldatud kolm uut online-kursust:

„Kümme küsimust Jumalale“ – sihtrühm on teismelised ja noored täiskasvanud

„KidZone – informatiivne ja lõbus materjal, mille abil lastele Jumala kohta õpetada

„Tõrkeotsingud“ – kuus brošüüri, mille keskmes on eluraskused, millega puutuvad kokku lapsed

Koguduse liikmeid julgustatakse neid uusi kursiseid jagama oma pere, sõprade, naabrite ja kolleegidega. Eriline tänu uute kursuste eest kuulub Briti uniooni IT-juhile Paula Carillole.

Ka eesti keeles valmis hiljuti kirjaliku piiblikursuse uus programm. Veebikursuse „Usk ja elu“ leiab aadressilt kogudus.net.

Loe kursuse "Usk ja elu" kohta rohkem siit. 

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat