Programm “Kirjutatud on” nüüd saadaval ka veebisaadetena

Avaldatud 4.8.2020, allikas Adventist Review

Adventkoguduse programmi „Kirjutatud on“ iganädalased saated ja igapäevased pühendushetked on nüüd saadaval ka Apple ja Google veebisaadetena (podcast).

Uued veebisaated annavad programmile võimaluse levitada veelgi enam head sõnumit. „Veebisaated on äärmiselt populaarsed ja meie programmile on oluline kasutada seda meediumit kui veel üht tõhusat viisi jagada elumuutvat sõnumit,“ ütles „Kirjutatud on“ president John Bradshaw. „Uued veebisaated laiendavad senise programmi ulatust ning annavad uue võimaluse inimesteni jõudmiseks. Meie veebisaadete kuulajaskond on lühikese ajaga märkimisväärselt kasvanud, seega olen kindel, et Jumal kasutab seda viisi võimsalt.“ Programmi raames tehakse erinevaid veebisaateid.

Uus osa sarjast „Kirjutatud on“ laaditakse üles igal laupäeva hommikul. „Kirjutatud on“ on programmi peamine saade, seda juhib John Bradshaw, kes tutvustab Piibli elumuutvaid õpetusi.

Hingamispäevakooli veebisaates minnakse sügavuti käesoleva hingamispäevakooli teemade uurimisel. Seda juhib evangelist Mark Finley. Iganädalane uurimus postitatakse reedehommikuti. Alates 1. augustist laaditakse üles ka lühike igapäevane õppeprogramm.

Every Word on ühe minuti pikkune Piiblil põhinev päeva pühendushetk.

Uus sari, Line Upon Line postitatakse iga nädala kolmapäeval. Selle saate raames vastatakse kuulajate küsimustele Piibli kohta.

Igal esmaspäeval laaditakse üles saade Conversations, milles saab kuulda inspireerivaid kogemusi ja unustamatud tunnistusi, mis julgustavad kuulajaid nende teel koos Jumalaga.

Igal reedel postitatakse sarjast In the Word uus saade, kus analüüsitakse erinevaid Piibli teemasid.

Lisaks veebisaadete kuulamisele saab kõiki neid programme vaadata ka internetilehel itiswritten.tv

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat