13. juuni ehitusfondi annetus Valga kogudusele

Avaldatud 9.6.2020

Eeloleval hingamispäeval, 13. juunil kogutakse üle Eesti ehitusfondi annetust, mis seekord suunatakse Valga kirikuhoone akende vahetamisse.

Samal otstarbel kogusime raha ka aasta tagasi, 25. mail, toona kogutud kolm tuhat eurot on liidu ehitusfondis olemas, et projektiga nüüd edasi minna. Vahepeal oli koguduses pastorivahetus, mis on protsesse aeglustanud.

Valga koguduse pastor David Nõmmik ütles, et kuna Valga kirikuhoonel on palju aknaid ja need on suured aknad, siis oma jõuga kogudus neid vahetada ei suuda. “Kui saaksime umbes sama palju raha juurde, siis saaksime edasi minna hinnapakkumise küsimisega,” ütles David ja lisas, et ka kohalik kogudus on kogunud vahendeid. “Kaheksa tuhande euroni jõuame ehk koos, siis same edasi tegutseda.”

Davidi sõnul elas Valga kogudus eriolukorra kenasti üle ja need, kes olid harjunud enne kirikus käima, on ka pärast eriolukorra lõppemist kirikusse tulnud.

Valga kirikuhoone akende vahetamist saab toetada ka aadressil toeta.advent.ee, valides 13. juuni annetused või liidu ehitusfondi annetused.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat