Teave nädalavahetuse veebi-jumalateenistuste kohta

Avaldatud 14.4.2020

Eeloleval nädalavahetusel on aadressil kogudus.net kaks veebijumalateenistust.

Reedel, 17. aprillil kell 19.00 algab veebijumalateenistus, kus jutlustab Rein Kalmus teemal „Salajane teekond lehtmajade pühale“ (Jh 7:2–13). Muusikat teevad Mervi ja Rein Kalmus.

Laupäeval, 18. aprillil algab veebijumalateenistus kell 11.00 – ikka aadressil kogudus.net. Hingamispäevakoolitundi teemal „Jeesuse ja apostlite vaade Piiblile“ viivad läbi Marge ja Allan Randlepp. Teemal „Mina olen!“ jutlustab Olavi Laur. Lastejuttu räägib Kalle Daniel ja muusikaga teenivad Genri ja Edgar Tron.

Kõiki ülekandeid saab vaadata ka live.advent.ee lehe või YouTube kanali Adventülekanded kaudu.

Kaks üleskutset aktiivselt osalemiseks

Et meil oleks rohkem tunnet ja kogemust, et oleme hingamispäeval koos, esitab ülekandemeeskond üleskutse: palun filmige oma (perekonna) lühike tervitussõnum telefoniga üles ja laadige see sellesse kausta.

Tervitussõnumeid näidatakse piiblitunni ja jumalateenistuse vahele jääval ajal. Tervitusvideo võib olla ka ilma verbaalse sõnumita, kõige olulisem on, et näeksime üksteist vilksamisigi.

Filmige video kindlasti horisontaalpildiga ja võimalikult kõrge resolutsiooniga, video pikkus olgu kuni 20 sekundit (võib olla ka lühem), videol võib lehvitada, öelda tervitussõnad, mängida pilli, võib saata ka pildiseeria sellest, kuidas teie peres sel eraldatuse ajal hingamispäeva veedetakse. Kui videol on sõnaline osa, pange tähele, et filmija sõrm ei oleks filmimise ajal telefoni mikrofoni ees ja telefoni peale ei puhuks tuul.

Ülekandemeeskond esitab selle kvartali hingamispäevakooli teema kontekstis üleskutse: palun jagage oma lugusid, mis on seotud Piibli, Piibli lugemise ja usu kasvatamisega. Kirjutage oma kogemus üles ja saatke e-kirjaga aadressil programm@advent.ee. 

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat