Teave nädalavahetuse veebijumalateenistuste kohta

Avaldatud 9.4.2020

Eeloleval nädalavahetusel tähistab kristlik maailm kannatusnädala kulminatsiooni.

Suurel reedel, 10. aprillil on veebijumalateenistus aadressil kogudus.net kell 19.00, jutlustab Narva ja Jõhvi koguduse pastor Aleksandr Tsugai, muusikaga teenib Olavi Laur.

Vaiksel laupäeval saame veebijumalateenistusel aadressil kogudus.net kokku kell 11.00, kui algab piiblitund. Seekord on arutelu teemaks Piibli päritolu ja olemus ning sel teemal jagavad mõtteid Virve Toom ja Jaanus-Janari Kogerman. Piiblitunnile järgneb Eesti koguduste liidu esimehe Andres Ploompuu jutlus „Ei tahaks sind sellisena näha“. Muusikaga teenivad Rein Kalmuse kvartett ning Mervi Kalmus. Veebijumalateenistusel on ka lastejutt.

Ülestõusmispühal, 11. aprillil on ülestõusmispüha jumalateenistus aadressil kogudus.net kell 10.00. Sõnaga teenivad Tartu koguduse pastor Hele Kulp ja intern Krõõt Lõbus, muusikaga Rein Kalmus klaveril ja Tiit Lukk tšellol.

Ka järgmisel nädalavahetusel, 17. ja 18. aprillil saame kokku reedeõhtuses piiblitunnis kell 19.00 ja hingamispäevasel veebijumalateenistusel kell 11.00. Hingamispäevasele teenistusele on väga oodatud kõigi videotervitused.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat