Veebijumalateenistus 4. aprillil

Avaldatud 1.4.2020

Hingamispäeval, 4. aprillil kell 11.00 saame taas kokku veebijumalateenistusel – aadressil kogudus.net. Seekord alustame uue piibliõppematerjaliga: „Kuidas tõlgendada Pühakirja“. Piiblitundi viivad läbi Mervi Kalmus ja Toomas Lukk. Piiblitunnile järgneb Mervi jutlus teemal "Ma usun, ma ei usu".

Uus õppetükimaterjal on e-vormis saadaval siin. 

Sel nädalavahetusel on kavas ka väike uuendus-lisandus: reede õhtul kell 19.00 saab aadressil kogudus.net osa Rein Kalmuse piiblitunnist teemal "Maksuraha templile". Ülekandemeeskonna liige Hans Soosaar sõnas et juba varem on olnud mõte koguduseliikmetele ja teistele vaatajatele ka reedeõhtuti vaimulikku sisu pakkuda. „Rein tegi enne eriolukorda Põltsamaa koguduses reedeti piiblitunde, nüüd saab siis seda teha kõigile,“ sõnas Hans.

Lisaks sellele, et me ise hingamispäevastel veebijumalateenistustel osaleme, kutsub Hans üles reklaamima neid ka oma sõpruskonnas. „Muidu käivad inimesed laupäeviti poodides või matkamas või mujal, aga praegu on inimesed kodus. Pühapäeviti on palju ka teisi jumalateenistusi, nii et meil on laupäeva oas monopol.“

Ülekandemeeskond kutsub ka edaspidi üles saatma oma videotervitusi, mida näidatakse piibli- ja jutlusetunni vahel. Palun filmige oma (perekonna) lühike tervitussõnum telefoniga ja laadige üles sellesse kausta.

Samuti on oodatud ideed ja üleskutsed, mida hingamispäeviti ette võtta. Nõnda võib tutvustada mõnd lauamängu, mille reeglid saab internetti teistele mängimiseks üles panna.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat