Info 28. märtsi veebijumalateenistuse kohta

Avaldatud 24.3.2020

Nii nagu möödunud hingamispäeval, 21. märtsil, saame ka tuleval laupäeval kokku veebijumalateenistusel. Seekord algab otseülekanne kell 11.00 piiblitunniga, mis on Taanieli raamatu viimane, sellele järgneb David Nõmmiku jutlus. Otseülekande aadresse on kaks: otse.advent.ee ja kogudus.net.

Kogudus.net on adventkoguduse uus veebikoguduse kodulehekülg, kus on otseülekanded, saab suhelda pastoriga ning esitada eestpalvesoove.

Et veebijumalateenistus saaks rohkem meie kõigi nägu, ootab meeskond selgi nädalal videotervitusi. Tervitussõnumeid näidatakse piiblitunni ja jumalateenistuse vahele jääval ajal. Tervitusvideo võib olla ka ilma verbaalse sõnumita, kõige olulisem on, et näeksime üksteist vilksamisigi.

Filmige video kindlasti horisontaalpildiga ja võimalikult kõrge resolutsiooniga, video pikkus olgu kuni 20 sekundit (võib olla ka lühem), videol võib lehvitada, öelda tervitussõnad, mängida pilli, võib saata ka pildiseeria sellest, kuidas teie peres sel eraldatuse ajal hingamispäeva veedetakse. Kui videol on sõnaline osa, pange tähele, et filmija sõrm ei oleks filmimise ajal telefoni mikrofoni ees. Palun filmige oma (perekonna) lühike tervitussõnum telefoniga üles ja laadige neljapäeva, 26. märtsi õhtuks sellesse kausta.

Misjonihingamispäev

28. märtsi hingamispäev on kvartali viimane ja seega on misjonihingamispäev. Misjonihingamispäeval näidatakse ka misjoniannetuste videot. Annetada saab jumalateenistuse, aga ka muul ajal lehel toeta.advent.ee. Seekordne 13. hingamispäeva misjoniannetus suunatakse meie naaberdivisjoni, Inter-Euroopa divisjoni vajaduste katteks. Lähem info projektide kohta on õppetüki tagakaanel.

Mida teie pere hingamispäeviti teeb?

Lisaks videotervitusele kutsutakse jagama ideid selle kohta, mida teie pere hingamispäeviti teeb. Neid soovitusi ja mõtteid jagatakse pärast jutluse lõppemist, võimalusel saab mänge ka koos läbi teha. Saatke oma mõtteid piibliteemalistest või vaimulikest lauamängudest, liikumismängudest, pere ühistegevustest aadressile info(at)advent.ee. Nii saavad teised teie headest mõtetest indu ja ideid oma rahupäevade sisustamiseks.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat