Üleskutse: saada veebijumalateenistusele videotervitus

Avaldatud 17.3.2020

Me oleme lootuse ja kooskäimise rahvas. Järgmistel hingamispäevadel saame kokku arvuti- või telefoniekraani vahendusel ja kuigi me näeme ülekande ajal piiblitunni arutelus osalejaid ja jutlustajat, võiksime vaatajatena tervitada ka üksteist.

Nii piiblitund kui jumalateenistus kantakse laupäeva hommikul algusega 11.00 üle aadressil otse.advent.ee või kogudus.net. Jumalateenistused kantakse üle Tallinnast Terve Elu Keskusest. 

Et meil oleks rohkem tunnet ja kogemust, et oleme hingamispäeval koos, esitab ülekandemeeskond üleskutse: palun filmige oma (perekonna) lühike tervitussõnum telefoniga üles ja saatke see meile.

Tervitussõnumeid näidatakse piiblitunni ja jumalateenistuse vahele jääval ajal. Tervitusvideo võib olla ka ilma verbaalse sõnumita, kõige olulisem on, et näeksime üksteist vilksamisigi. Videol võib lehvitada, öelda tervitussõnad, mängida pilli, võib saata ka pildiseeria sellest, kuidas teie peres sel eraldatuse ajal hingamispäeva veedetakse. Palume siiski pidada kinni ajalisest piirangust.

NB. Teie tervitused on oodatud kuni 14. mai õhtuni.

Juhised (loe kindlasti)

  • Filmige video kindlasti horisontaalpildiga (mitte püsti)
  • Video pikkus olgu kuni 20 sekundit (võib olla lühem)
  • Ärge hoidke sõrme mikrofoni ees
  • Ärge rääkige sõnalist osa tuule käes
  • Laadige fail üles originaalkvaliteediga sellesse kausta
  • Lisage juurde kõigi tervitajate nimed

Muudame koos oma veebijumalateenistuse kogukondlikumaks. Aitäh kõigile, kes mõttega kaasa tulevad! Loodame, et sõnumeid tuleb nii palju, et neid jagub ka järgmiste hingamispäevade ülekannetesse. Seega, kui sul on soov saata tervitusvideo, aga selleks hingamispäevaks see valmis ei saa, siis on sinu video teretulnud ka hiljem. 

Palume arvestada ka sellega, et veebijumalateenistuse programmi eest vastutajad jätavad endale õiguse teie saadetud tervitusi lühemaks lõigata või mitte avaldada.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat