Aa rannas toimus adventkoguduste venekeelne laager

Avaldatud 11.8.2008, autor Angelika Käsk

1.-3. augustil toimus Aa rannas venekeelne suvelaager motoga „Kellele kuulub sinu süda?“

Mina ise sõitsin sinnakanti küll kas päris esimest korda elus või siis üle pika-pika aja.

Laager algas reedel, aga meie jõudsime kohale hingamispäeva hommikul kella 9ks ehk hommikusöögi ajaks.

Nagu eelpool mainisin, toimus laager Aa rannas, metodisti kiriku hallatavas laagripaigas – kohe päris mere ääres, ööbimine oli telkides.

Kogu päev oli väga sisutihe ja igav ei olnud võimalik hakata – hommikul oli traditsiooniline piibliõpe gruppides ja sellele järgnes jumalateenistus, mille käigus toimus ka ristimine. Pastor Viktor Nõmmik ristis Jõhvi kogudusse kaks noort neiut: Maria ja Lidia.

Pärast lõunat toimus viktoriin ja õhtul oli kontsert, kus astusid üles erinevad kogudused oma etteastetega. Seal oli palju vaadata-kuulata ja nalja sai ka omajagu.

Hiljem vaadati veel filmi Joosepist ja oli võimalus lõkke ääres laulda – kas või terve öö.

Registreerunuid oli kokku pealt 140. Tore oli see, et laupäeva hommikul toodi osa rahvast Jõhvist ja Narvast lausa bussidega kohale ning õhtul viidi koju ka.

Pühapäevaks olid planeeritud sportlikud tegevused ja võistlused, aga meie pühapäeval seal enam ei olnud.

Minule hakkas silma selle laagri puhul väga hea organiseeritus, kõik oli täpselt paigas ja teada, ning mõnusalt sisukas tegevus.

Ja mis laagritoidusse puutus... söömine oli ühine ja ausalt öeldes ei ole ma veel üheski laagris nii rikkalikku ja maitsvat toitu saanud. Siinkohal ei hakka ma laual olnud roogasid üles lugema, sest kõik ei tuleks meeldegi ja milleks teil ikka suud vett jooksama panna :).

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat