Küprosel peetud uusaastaõhtusöögil tähistati kogukonnakeskuse tööd

Avaldatud 15.1.2020, allikas Adventist Review

Seitsmenda päeva adventistide koguduse kogukonnakeskuses Larnacas Küprosel peeti 4. jaanuaril uusaastaõhtusöök, kuhu oli kutsutud nelikümmend erikülalist, kelle seas oli ka Larnaca aselinnapea, kes tunnustas Melina ja Elias Orlandot, tudengitest misjonäre nende isetu teenimise eest kogukonnas.

Orlandod tulid Küprosele Argentiinast 2019. aasta märtsis, et teenida Meeting Pointi kogukonnakeskuses, mis on muutunud erinevate tegevuste sõlmpunktiks. Elias on entusiastlik hispaania ja inglise keele õpetaja, aga ta annab ka kitarritunde.

Koos abikaasa Melinaga on nad kokku pannud programmi, mille keskmes on tervis, toitumisnõustamine ja tasuta massaažid. Innustunud misjonäride entusiasmist, pakub tasuta kreeka keele tunde pühendunud koguduseliige Anna-Sofie Nielsen. Keskuses on ka lasteklubi.

Enamus uusaastaõhtusöögi külalistest olid inimesed, kellega tutvuti suvel nädala jagu kestnud tervisenäituse raames. Tervisenäitus oli Larnaca kõige olulisemal jalutustänaval ja näitusel käis umbes 400 külalist, kes nautisid erinevaid terviseteenuseid.

Õhtusöögile kutsutud on nüüd keskuse sõbrad ja Meeting Pointi erinevate kursuste õpilased.

„Kahjuks oli õhtusöögilaua ümber piiratud arv kohti ja pidime mõned inimesed seekord jätma välja ootama järgmist üritust,“ ütles Elias õhtusööki kommenteerides. Heade suhete võrgustik, mis keskusel on, ületab keskuse lauakohtade arvu.

Meeting Point on näide mõjukeskusest, mida kogu saarel rajatakse. Pärast õhtusööki ütles Branislav Mirilov, adventkoguduse juht Küprosel, et sellised tegevused suunavad meie koguduse tähelepanu kogukonnale.

„Meie kui seitsmenda päeva adventistide koguduse fookus Küprosel on sellel, et kogudus teeniks kogukonda ja see oleks päriselt teenimine,“ ütles Mirilov. „Meil on igas Küprose linnas koguduse kogukonnakeskus ja me soovime olla oma naabritele õnnistuseks, juhtides neid mitte üksnes terviklikuma elu suunas siin maa peal, vaid ka igavese elu poole.“

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat