Ilmunud on hommikvalveraamatu „Elav usk“ 1. osa

Avaldatud 3.1.2020

„Elav usk“ Shawn Boonstra

Raamat ilmub trükis 4. osalisena.

1. osa on saadaval koguduste kirjandusletist ja pood.advent.ee lehelt. E-raamat on müügil koguteosena ja maksab 10 eurot. Paberkandjal raamatu hind on 4 eurot.

Raamatu lehekülgedest 1–18 on saadaval ka näidisversioon, mis katab hommikvalveloengud kuni 11. jaanuarini. Näidisleheküljed saad alla laadida siit.

Väljavõte raamatu sisukorrast (raamatu autor):

„See raamat on pühendusraamat ning ei ole mõeldud meie uskumuste täielikuks õpetuslikuks selgituseks; seda on korduvalt mujal tehtud. Samuti ei ole see kaitsekõne meie usu kaitseks. Eeldus on, et lugeja on meie lõpuaja liikumise olulisi õpetusi juba mõistma ja uskuma hakanud. Iga tekst on mõtisklushetk, põgus pilguheit ühele väiksele tahule sellest suurepärasest pildist, mis on meile kolme ingli kuulutuses Jeesuse kohta antud.

Praegu on olemas kolmteist tõotust − piibellike uskumuste kokku­võtet −, mida ristimiskandidaadid selle liikumisega ühinemisel kinnitavad. Aastas on ainult kaksteist kuud, seega ei olnud mul muud võimalust kui kulutada mõnele neist vähem kui kolmkümmend päeva. Ühele teemale pühendatud ruumi ei tohi võtta avaldusena sellest, kui palju või kui vähe ma iga teemat hindan. Pean neid kõiki tohutult väärtuslikuks − adventkoguduse õpetused on põhjus, miks ma olen täna siin. Seda raamatut kirjutades palvetasin lihtsalt teema pärast, mida peaksin iga päev uurima, ning siis järgisin usus Vaimu sisendusi. …

Minu palve sinu pärast sel aastal on, et sa leiaksid end pidevalt lähemal Temale, kes astus auhiilgusest alla, et olla sulle lähemal. “
 

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat