Uue kvartali õppetükk: „Mu vähemad vennad”: abivajajate teenimine

Avaldatud 4.7.2019, allikas TEDNews

Järgmise 13 nädala jooksul uurivad seitsmenda päeva adventistid üle maailma hingamispäevakoolis sotsiaalse õiguse teemat, mis on pealkirjastatud „„Mu vähemad vennad”: abivajajate teenimine”. Iga õppetüki kohta on ADRA juhid kogu Euroopast salvestanud lühikese video.

Igal nädalal juhatab üks ADRA Euroopa riikide juhtidest sisse nädala teema ning seob selle ADRA projektide ja tegevustega, mida konkreetses piirkonnas tehakse.

„Ma usun, et see on koguduseliikmete jaoks innustav, kui nad mitte ainult ei uuri seda teemat, vaid saavad teadlikuks ADRA tööst ja selle piibellikust vundamendist,” ütles ADRA Euroopa tegevjuht Joao Martins. Selle kvartali jooksul avastavad koguduseliikmed erinevaid projekte ja ideid, mida erinevates riikides tehakse ja kuidas kaastunnet praktiseeritakse.

Video avaldatakse igal kolmapäeval ADRA YouTube’i kanalil.

„Mulle meeldib see mõte lisada hingamispäevakoolile praktiline aspekt,” ütles Trans-Euroopa divisjoni hingamispäevakooli juht Patrick Johnson. Ta väljendas lootust, et võimalikult paljud koguduseliikmed jagavad neid videoid. „Nende kasutamine vestluse käivitajana tõstab meie teadlikkust ADRA olulisest tööst ning lisaks sellele annab meile praktilise teema, mille saame iga nädala piiblitunni mõttekäikudega siduda.”

Hingamispäevakooli materjale saab endale laadida toeta.advent.ee leheküljel, Google Play rakendusest või osta e-poest või kohalikust kogudusest.

Esimeses videos jagab oma mõtteid ADRA Rootsi esindaja Siri Bjerkan Karlsson.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat