Esimene noortele mõeldud filmikonkurss ootab osalejaid

Avaldatud 5.3.2019, allikas Adventist News Network

Võttes eeskuju populaarsest filmikonkursist My Story, My Mission (Minu lugu, minu missioon), on ellu kutsutud eranditult noortele, kuni 18-aastastele mõeldud filmikonkurss #FollowHim. Adventist Mission kutsub noori kõikjal maailmas end loominguliselt väljendama kuni üheminutilises filmis sõnumiga, mida tähendab elada misjonikeskset elu ja järgida Kristust.

See konkurss on noortele, kes identifitseerivad end adventistidena või kes käivad adventkoguduse koolis. Filmi esitaja peab täitma teatud nõuded, et oma film konkursile saata. Filme oodatakse 31. märtsini aadressil AdventistMission.org/FollowHim.

Konkursi mõte tekkis Põhja-Ameerika divisjoni õpetajate konventsioonil ja sellega kutsutakse noori filmitegijaid looma enda teoseid. Esitatud filmid laetakse üles Adventist Missioni kodulehele ja sotsiaalmeediasse, kus vaatajad saavad aprilli jooksul hääletada.

Esimese koha omanikule kingitakse Canon M100 kaamera, millega ta saab oma filmitegemise oskusi rakendada. Võitja mentor (õpetaja, pastor vm) saab üheaastase online-kursuse. Teise koha auhind on LitraPro Bi-Color Light ja kolmanda koha auhind Langly Simple Camera.

Adventist Mission on adventkoguduse peakonverentsi allasutus ja selle eesmärk on innustada adventiste kõikjal maailmas toetama misjonitööd ning elama misjonikeskset elu.

Kui soovid konkursi kohta rohkem infot, võta ühendust korraldajatega aadressil questions@adventistmission.org. Täpsed andmed ja reeglid on siin .

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat