Palve Jumala rahva eest, selle maailma raskused ja tsunami Indoneesias

Avaldatud 27.12.2018, allikas Adventist Review

2019. aasta hakul vaevlevad meie vennad ja õed maailma eri paigus raskustes ja keerulistes olukordades. Ma pöördun teie poole, et kogu üleilmse koguduse pere alandaks end Jumala ees ning palvetaks Tema ühendavas väes meie elu ja Tema koguduse eest. Palun palvetage nende eest, kes on suurtes raskustes. Tunneme südamest kaasa neile tuhandeile, kelle elu on mõjutanud järjekordne tsunami Indoneesias.

Sajad inimesed on surnud, paljud selle tragöödia tõttu haavatud või viga saanud ja meile tuletatakse jälle meelde prohvetlikku aega, milles elame, et Jeesuse teine tulemine on väga ligi. 2018. aasta lõpus ja uue aasta alguses uuendagem oma pühendumist äratusele ja uuenemisele Kristuse väes ja armus.

Tõstkem üles Kristus, Tema Sõna, Tema õigus, Tema pühamuteenistus, Tema päästev vägi suures võitluses, Tema kolmeinglikuulutus, Tema tervisesõnum, Tema viimaste päevade missioon maailmas, kaasa arvatud palvetamine Püha Vaimu hilise vihma ja Tema peatse teise tulemise pärast.

Palvetage nagu ei kunagi varem, paludes Jumalalt, et Ta valmistaks meie südame ette viimaseks kuulutuseks sellele maailmale, nagu on kirjas Ilmutuse 14. ja 18. peatükis. Õnnistagu teid Jumal ja hoidku teid, kui te seisate kindlalt Tema Sõnal ja otsite Temalt juhatust ka 2019. aastal.

 

Ted N. C. Wilson, Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduse Peakonverentsi president

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat