AKEL võttis tööle IT projektijuhi

Avaldatud 24.1.2008, allikas Meie Aeg

Adventistide Koguduste Eesti Liit võttis uue aasta algusest internetitöö ja meedia arendajaks ametisse Indrek Ploompuu, kes on juba aastaid vabatahtlikuna seda valdkonda arendanud.

AKEL-i president Tõnu Jugar on korduvalt tõstnud esile kommunikatsiooni töö tähtsust koguduse elus ning tegevuses. Internetitöö arendaja ametikoht on üheks oluliseks sammuks selles.

„Indrek on olnud meie kodulehe ehitaja ja uute ideede algataja,” rääkis AKEL-i kommunikatsiooni osakonna juht Lauri Beekmann. „Mäletan, kui Indrek rääkis aastaid tagasi meie koguduse foorumi ideest. Ma tõsiselt kahtlesin, kas selline asi võiks toimima hakata. Nüüd on see suurim eestikeelne kristlik foorum.”

„Internet võimaldab kõikidel inimestel pääseda anonüümselt igasuguse materjali juurde, oma kodust lahkumata,” selgitas Indrek ise oma huvi interneti vastu. „See tähendab, et vaimulikule infole ligi pääsemist ei sega kompleksid ega teised inimesed. Internetileheküljele võib inimene sattuda ka täiesti juhuslikult, kirikusse aga mitte. Internetileheküljed on valmis tegema oma tööd 24/7, nagu öeldakse.”

Indrek tegi internetiga tutvust juba päris ammu, väikse poisina. „Minu esimesed kokkupuuted arvutiga olid 1994. aastal,” jutustas ta. „Kogu see valdkond oli ääretult uus ning huvitav. Nüüd, 14 aastat hiljem on arvutimaailm veel palju põnevamaks muutunud. Võimalused aina kasvavad. Oluline on neid võimalusi osata õigesti ära kasutada.”

AKEL-i ametliku kodulehena on advent.ee paljudele esimeseks kokkupuuteks adventkogudusega. „Meie suurim eesmärk on, et Jumal võiks läbi advent.ee kosutada inimeste hingi, teha neid rõõmsamaks ning inimesed võiks saada advent.ee kaudu ka praktilisi ideid selles maailmas elamiseks,” rääkis Indrek.

Internetitöö osas on uusi plaane ja ideid väga palju. Võimalused on praktiliselt lõputud ning kui on pühendunud tegijaid on peaaegu kõik võimalik. „Lisaks advent.ee portaali arendamisele on unistus jõuda kunagi ka meie oma veebiraadioni ja veebitelevisioonini,” avas Indrek lõpuks veidi tulevikuplaane.
Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat