Ilmus hingamispäevakooli käsiraamat

Avaldatud 18.12.2018

Detsembri teisel nädalal tuli trükist hingamispäevakooli käsiraamat.

Eesti liidu hingamispäevakooli juhi Mervi Kalmuse sõnul on raamatu valmimise protsess olud pikk, ent seda suurem on rõõm selle ilmumisest. "Soovitan käsiraamatut väga oma koguduse õpetajatega koos lugeda, seal on palju kasulikke ideid selle kohta, kuidas hingamispäevakooli paremaks ja põnevamaks muuta."

Käsiraamatus on 170 lehekülge ja selles kaetakse kõik olulised hingamispäevakooli töö ja toimimisega seotud teemad. Sarnaselt diakonite ja diakonisside käsiraamatuga on ka hingamispäevakooli käsiraamat asjaosalistele ehk siis kõigile hingamispäevakooli õpetajatele (nii täiskasvanute kui lasteõpetajatele) tasuta. Teistele soovijatele on raamatu hind viis eurot ja raamatut saab soetada kohalike koguduste kirjanduslauast või e-poest.

Lisaks teatele uuest raamatust soovib Mervi tuletada meelde selle aasta viimast 13. hingamispäeva misjoniannetust, mille kohta saab lähemat teavet sellest videost

Mervi: "Tahan öelda aitäh kõigile osakonnajuhtidele, kes on lõppeval aastal hingamispäevakooli tööd oma kogudustes ustavalt edendanud ja juhtinud. Õnnistagu Jumal teid rikkalikult!"

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat