Pallipäeval anti lisaks mängude võitjale välja ka sõbralikema meeskonna tiitel

Avaldatud 26.11.2018

Pühapäeval, 25. novembril said Haapsalus palliplatsil kokku need, kellele meeldib võrkpalli mängida. Pallipäeval osales kuus meeskonda: kaks Tallinnast, üks Haapsalust, üks Tartust, üks oli Tartu-Põltsamaa segameeskond ja üks Keila-Tallinna segameeskond.

Tänavu pidi iga võistelda sooviv meeskond osalustasuna maksma 30 eurot, kogutud raha annetati Läänema Abikassasse, kuhu pallipäeva korraldaja Taavi Käsu (pildil vasakul) sõnul saavad Läänemaa inimesed pöörduda oma taotluste ja soovidega abi saamise korral.

Kõik meeskonnad mängisid kõigi meeskondadega läbi, mänguaega oli veidi tavalisest võrkpalliajast pikendatud. Taavi sõnul võiks meeskondi küll rohkem olla, ent huvitava asjaoluna tõi ta esile seiga, et väga palju mängijaid oli väljastpoolt kogudust. „Tallinna meeskonnas Tiim mängis üks tüdruk, kellega kohtusin kunagi Türgis, mängisime seal palli ja elasime ühes hotellis. Ajasime seal reisil olles juttu ja nüüd oli ta siin meeskonnas mängimas, nii et maailm on väga väike,” rääkis Taavi ning lisas, et aina enam on näha seda, et pallipäevale tuleb palju neid, kes mängivad trennis koos meie koguduse liikmetega.

Koguduse tutvustamise eesmärgiga olid pallipäeval välja pandud raamatud ja koguduse logoga helkurid. Ka diplomid olid sel aastal eriliselt kujundatud, kujundajaks Kaile Tuvi. „Esimest korda me medalite peale raha ei kulutanud. Meeskonnad said medalikarva diplomi. Andsime välja kaks kuldset diplomit: mängude võitjale ja kõige sõbralikumale meeskonnale,” ütles Taavi.

Eesti liidu noortejuht Mairo Tutk (pildil paremal) lisas sõbralikema meeskonna valimise kohta. „Kõige sõbralikumat meeskonda said valida kõik, igaühel oli üks hääl, tiimi nimi tuli kirjutada paberisedelile.” Sellise algatuse kasuks rääkis Mairo sõnul kaks asjaolu: seekord ei olnud mängukohtunikke, mängijad ise pidid mängima reeglite järgi ja olema ühtlasi head meeskonnakaaslased kui ka vastased ning pallipäeva eesmärk on kultiveerida sõbralikumat suhtumist ja suhtlemist palliplatsil. Sõbralikema meeskonna tiitli pälvis Tallinna meeskond Tiim, kes võitis ka pallimängudes. Taavi sõnul tõestab see asjaolu, et ka sõbralikkusega saab võita. Mairo lisas, et seekord oli õhus palju sõbralikkust. „Mõnus vaib oli,” sõnas ta.

Noorteosakonna järgmine ettevõtmine on 6. jaanuaril, mil Rakveres saavad kokku aktiivsed noored ja noortejuhid. „Räägime tuleva aasta ideedest ja plaanidest. Palju põnevat on plaanis,” ütles Mairo. Aastavahetuse koostegemises tehakse tänavu paus. „Vaatame, kui vajalik see on. Ja samas tahaksid tegijad veidi puhata.”

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat