Pühapäeval kogunes Põltsamaale AKEL-i noortejuhi „nõukoda”

Avaldatud 9.12.2007, allikas Meie Aeg

Adventistide Koguduste Eesti Liidu noortejuht Ivo Käsk kutsus pühapäeval esmakordselt kokku niinimetatud noortejuhi nõukoja, mille eesmärgiks on anda noortetöö juhtimisele tunnetatava meeskonna mõõde.

Nõukotta kuuluvad lisaks Ivole (operaator) Karmen Palts (inimeste kaasahaaraja), Toomas Lukk (spirituaal), Aldar Nõmmik (visionäär), Jaanus-Janari Kogerman (strateeg).

„Täna rääkisime enamuses sellest, mis on meie peamine eesmärk noorte suhtes ja selle sõnastas muidugi spirituaal Toomas Lukk, millest saigi meie moto. „Et kõigi noorte silmad säraksid nende suhte tõttu Jeesusega!”,” rääkis Ivo.

Jututeemadeks olid noorte olukord kohalikes kogudustes ja mida saaks teha, et inspireerida, motiveerida ja välja õpetada noortejuhte ja noorte tuumikut. Oluliseks peeti ühtsete eesmärkide seadmist ja elluviimist liidu noorteürituste korraldamisel. Samuti otsustati Liidu noorteüritustel rakendada ühtne maksusüsteem, mis tähendab, et osavõtutasud saavad tulevikus maksma ühepalju.

Noortejuhi nõukoja kõrval jätkuvad ka noortejuhtide kokkusaamised, millest viimane leidis aset peale hiljuti toimunud noortepäevi Tartus, kus planeeriti muuhulgas veebruaris tulevaid Piibli ja Palli Päevi Valgas.
Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat