Laste Laulupäeval särasid noored talendid

Avaldatud 8.6.2008, allikas Meie Aeg

8. juunil Paides toimunud seitsmendal Adventkoguduste Laste Laulupäeval laulsid mudilased ja veidi suuremad lapsed Loojale kiitust ning mängisid pastoriga Paide kultuurikeskuses lendavat taldrikut.

Paar kuud tagasi saadeti kogudustesse Laulupäeva laulud, mida lapsed hakkasid õppima, et siis suures kooris osata neid kõigile rõõmuks ette kanda. Sõnu ja viise õppisid nii suured kui väikesed. Laulupäeva avamisel tänaski Eesti adventkoguduste lastetöö juht Annely Kaasik kõiki õpetajaid ja lapsevanemaid, kes lastele laule õpetasid ning lapsed sellel kaunil päeval kokku tõid.

Koorijuhi Marjam Kalmuse juhtimisel laulsid kõigepealt mudilased, kellest osad olid lauludest jõudnud selgeks õppida ainult sõnad, kuid rõõm oli igatahes ilmselge ning üheskoos nauditav. Laste üldkoor tõi ettekandmisele juba veidi keerulisemadki laulud ja kontsertsaal kajas päris võimsalt.

Vaimulikku sõnumit jagas Valga koguduse pastor Aldar Nõmmik, kes jutustas lastele talentidest ning tekitas saaliga päris elava vestluse. Jutlus tipnes lendavate taldrikutega, mida Aldar saali loopis. Igaühel on oma talent ja eesmärk, oli pastori sõnumiks. Meil tuleb see üles leida ja tööle rakendada.

Noorte talendid särasid nii kõlavates häältes kui ka erinevate pillide mängimises. Viimaste seas oli vast ka üks väikseim viiul, mida kunagi nähtud.

Ehk leidis ka seekordselt Laulupäevalt mõni mudilane just oma talendi. Kolme ja poole aastane Samuel täitis oma laulude pausi ajal fotograafi rolli. Samueli pildid leiate peagi pildigaleriist.

Jaga Facebookis
Vaata lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat