Suri laulu „Õla kõrval õlg” autor Jeff Wood

Avaldatud 16.10.2018, allikas Adventist Review

Pärast kuus aastat kestnud rasket haigust suri 11. oktoobril adventistist laulukirjutaja, ststenarist ja režissöör Jeff Wood (pildil vasakul).

Woodi panus adventmeediasse oli aastakümnete jooksul märkimisväärne. Põhja-Ameerika divisjoni (NAD) üks töötaja ütles: „Jeffi sõrmejäljed on igas meediaprojektis, mis divisjon on teinud.” Wood oli NADi videoülekannete produtsent ja režissöör vähemalt kahel peakonverentsi töökoosolekul.

Wood aitas panna aluse Lifestyle Magazine telesaatele ja tema hiliseim projekt oli seotud jõuluprojektiga Breath of Life Christmas, mis läheb USAs eetrisse tänavu jõulude ajal.

Wood oli muusiku ja muusikakirjutajana mitme laulu autor koos ansambliga Heritage Singers. Ta kirjutas rajaleidjate laulu “We Are His Hands” (Me oleme Tema käed). Kõige enam on ta tuntud oma lauluga „Õla kõrval õlg” (Side by side; eesti keelde on selle laulu tõlkinud Anne Vahtramäe), mis algselt salvestati ansambliga Heritage Singers ning mida on lauldud tuhandetes kirikutes üle maailma. Heritage Singersi rajaja ning juht Max Mace kirjutas oma Facebooki-lehel, et tema „süda on murtud. Me olime Jeffiga head sõbrad; me võisime keset ööd e-kirju saata, kui me kumbki ei saanud magada. Meil olid suured plaanid; nüüd peame ootama, kuni kohtume taevas.”

Meediateenistuse Faith For Today juht Mike Tucker kirjutas oma Facebooki-lehel: „Jumal õnnistas mind rikkalikult, et lasi mul koostööd teha nii tundliku ja lahke mehega. Ma usaldasin teda täiesti. Ta mõistis Faith For Today eesmärke ja visiooni täiesti. Ta muutis meie telekava suurepäraseks! Tänu tema detailitajule on Lifestile Magazine võitnud palju prestiižseid auhindu nende kõrval, kel on palju suuremad eelarved ja kaameratalendid. Ja muide, Jeff oli Lifestyle Magazine sünni juures väga olulise tähtsusega. Ta on ilmselt tootnud 90% kõigist saadetest, mis on alates kolmekümne aasta tagusest ajast eetrisse läinud.”

Jim Wood, kes tegi oma vennaga koostööd paljude projektide juures, ütles, et „Jeff võitis viimaks oma kuus aastat kestnud võitluse haigusega. Ta lipsas vaenlase haardest rahusse ja läks puhkama vaid 17 lühikest päeva enne oma 68. sünnipäeva. Need, kes olid Jeffiga seotud, on sõnatud, leinas ja südamevalus. See on armastuse hind – hind, mida me oleme valmis tema vabaduse eest maksma.”

Jim lisas, et Pühakiri annab inimkonnale hea uudise (1Ts 4:16, 17). „Me leiname, aga meil on lootus.”

Woodi jäid leinama abikaasa Gerry, poeg Jeremy, tütar Jill, õde Jan ja vend Jim.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat