AKEL-i juhatus tunnustab seeniore

Avaldatud 3.10.2007, allikas Meie Aeg

Septembrikuu 27. päeval kogunenud Adventistide Koguduste Eesti Liidu juhatus vaatas tagasi möödunud suvele ning tunnustas seenioride algatust korraldada vanematele koguduseliikmetele laager, mis toimus augustis Võru-Kubijal.

“Liidu juhatus tunnustab eakate initsiatiivi ning soovi koos kogudusega kaasa töötada evangeeliumi kuulutamise ja kaasinimeste aitamise töös,” ütles AKEL-i president pastor Tõnu Jugar. “Liidu juhatuses leidis eriliselt tähelepanu, et koguduse osakondate töös - diakoonia, misjoni osakond, hingamispäeva kool ja samuti koguduse juhtorganid - on eakate osakaal valdav.”

Liidu juhatus otsustas edasise initsiatiivi olemasolu korral toetada eakate laagri korraldamist ka järgmistel aastatel. Kohalikus koguduses leiduva huvi ja vajaduse korral võib valida eakate huvide koordinaatori, kes koostöös kohaliku koguduse juhatusega esindaks eakate vajadusi.

AKEL-i häälekandjas Meie Aeg on septembrikuu numbrist alates ka seenioride rubriik, kuhu oodatakse eriliselt just eakate kaastööd.
Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat