Adventkoguduse pastor tuunib rattaid laste heaks

Avaldatud 22.7.2007, allikas Meie Aeg

Möödunud nädala Eesti Ekspress kirjutas tuunitud rataste konkursist, milles sai äramärgitud ka 1. septembrist Türi ja Paide adventkogudustes pastoriametit pidama hakkav Toivo Kaasik.

"Ekspressi tuunitud rataste konkursi jaoks ehitatud kolmerattalise jalgratta looja, Vinni vallas Arukülas elav Toivo Kaasik ammutas selleks inspiratsiooni “kolmesillaliselt veokalt ja chopper-tsiklilt”. Mõlemad tagumised rattad veavad." kirjutas Eesti Ekspress.

“Aga ehitamise eesmärk oligi teha üks šõuratas, mille abil saaks pöörata tähelepanu lastekodude jalgratastepuudusele,” selgitab Toivo, kes ka ise on oma kodukandi lastekodule jalgrattaid muretsenud.

Toivo oli ka üheks peamiseks abiliseks, kelle toel viidi Vääna lastekodule kokku 15 jalgratast. Jalgrataste abiprojekt oli osa ajakirja Meie Aeg aastateemast "Lapsed - Jumala kingitus".

Seni Rakvere adventkoguduses hingamispäevakooli juhina tegutsenud ning EELK Usuteaduse Instituudis studeeriv Toivo asub septembri algusest Järvamaa kahe koguduse, Türi ja Paide, pastoriks.
Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat