Euroopa terviseasutuste katusorganisatsiooni Advent Care aastakoosolekut peeti Norras

Avaldatud 26.6.2018, allikas Adventist Review

Euroopa Advent Care võrgustik on seitsmenda päeva adventistide koguduse tervisetöö katusorganisatsioon, mis loodi 2014. aastal. Seekord peeti iga-aastast koosolekut juuni keskel Norras.

Esindatud oli seitse riiki seitsme asutusega, kokkusaamist võõrustas adventkoguduse rehabilitatsioonikeskus Skogli Lillehammeris.

Lisaks seitsme asutuse juhtidele osales koosolekul erikülaline Lõuna-Aafrikast ning Inter-Euroopa divisjoni tervisetöö juht Valérie Dufour ning alles äsja peakonverentsi terviseosakonna juhiks saanud endine Trans-Euroopa divisjoni terviseosakonna juht Torben Bergland.

Koosolekul jagati oma tulevikuplaane, aga räägiti ka juhtimisressurssidest sellistes terviseasutustes nagu hooldekodud, rehabilitatsioonikeskused, tervisekeskused, psühhiaatrilised haiglad ja elustiilikeskused.

Kokkusaamine andis võimaluse luua ja edendada Euroopa terviseasutuste vahelist koostööd kolmes adventkoguduse regioonis ning jagada teemasid ja probleeme, mis on ühised Lõuna-Aafrika omadega.

Esitlused, rühmaarutelud ja informatiivsed vestlused andsid oma osa selleks, et arendada rahvusvahelist koostöövõrgustikku ning pakkuda terviseasutuste juhtidele vajalikku tuge ja kogemusi, mis kattuksid koguduse tervisesõnumiga.

Rohkem infot Advent Care’i kohta ja selle järgmise koosoleku kohta leiab võrgustiku kodulehelt. Järgmine koosolek toimub 2019. aasta kevadel Barcelonas Hispaanias, kuhu on oodatud rohkem osalejaid.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat