Tänavune rajaleidjate laager tuleb pealkirja all "Parim paik". Registreerumine avatud 4. juulini

Avaldatud 13.6.2018

Tänavune rajaleidjate laager ootab laagrilisi juuli esimeses pooles, teisipäevast, 10. juulist kuni hingamispäeva, 14. juulini Pärnumaal koguduse laagripaigas Samlikul. Laagri teemad on koondatud pealkirja alla „Parim paik”.

Laagri korraldaja, rajaleidjate töö juht Eestis Jaanus-Janari Kogerman sõnas, et nagu ikka, on rajaleidjate laager telklaager, iga laagriline võtab kaasa kas oma telgi või leiab endale ööbimiskoha sõbra telgis. Laager on mõeldud peaasjalikult 6–15-aastastele lastele ja noortele, alla 10-aastastel lastel palutakse parema töökorralduse huvides laagrisse tulla koos vanema või oma koguduste lastetöö juhiga.

Laagri päevakava on jagatud vaimuliku õppimise ning erinevate aktiivsete tegevuste vahel: iga päev on kavas piiblitund, lisaks sellele maastikumängud, sportmängud, ujumine, süstasõit Pärnu jõel ja muud tegevused. Igal õhtul tehakse telgikoosolekul päevast kokkuvõtteid – seda teevad nii laagrilised ise päevaste tegevuste põhjal kui ka laagri korraldajad. Ja muidugi kuuluvad laagri juurde ka lõkkeõhtud.

Laagris osalemiseks tuleb täita tervise- ja nõusolekuleht. Laagritasu on 50 eurot, selle sisse kuuluvad kõik tegevused ja toitlustamine (mille tarvis on vaja kaasa võtta enda toidunõud). Iga järgmise pereliikme tasu on 40 eurot. Registreerimine on avatud kuni 4. juulini. Enne registreerimist on vajalik tutvuda laagri üldinfoga.

Praegu toimib Eesti koguduste liidus rajaleidjate tegevus viies kohas, kuhu on koondunud ka ümberkaudsete koguduste lapsi ja noori: Tartus, Võrus, Pärnus, Tallinna eesti- ja venekeelses koguduses.

Järgmisel, 2019. aasta suvel toimub ka Trans-Euroopa divisjoni rajaleidjate laager, seekord Inglismaal.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat