Juuni Meie Ajas

Avaldatud 7.6.2018

Juunikuu Meie Aja fookuses on piiride seadmise teema. Lisaks fookusele on ajakirjas tavapäraseks kujunenud rubriikide tekstid.

Fookuses küsib Edna Tuvi, mis on piir, kuidas seda ehitada, millal seda ehitada ja mida teha siis, kui avastatakse, et kunagi seatud piir on längu vajunud. „Jeesus ei pannud oma jüngreid kunagi teenima viisil, mis oleks neid kahjustanud ja pikemas perspektiivis läbi põletanud. Eesmärgiks peaks olema pikk perspektiiv, mitte kristlik sprint,” sedastab Edna. Alla Nõmmik vaeb piirideta ja piiridega elu eeliseid ja kitsaskohti ning kutsub lugejaid üles mõtlema sellele, et piire on tervisliku elu elamiseks siiski tarvis: „Me ei ela ideaalses maailmas ja on olukordi, kus me paratamatult peame üle oma jõu tegema, kuid oma piiride ületamisel on tagajärjed...” Lisaks neile artiklitele on ajakirjas ka piiride kümme seadust, mis kõik on ka lühidalt lahti selgitatud.

Mervi Kalmus kirjutab meie aja uurimise rubriigis kuninglikust laulatusest ja tõdeb minevikust ning olevikust mõeldes: „Isegi väga keerulise minevikuga ja luhtaläinud suhetega perest võib tänu armule ja hoolimisele välja kasvada midagi uut, ilusat ja väärtuslikku.”

Eesoleval hingamispäeval on laste- ja hingamispäevakooli õpetajate kolmeosalise koolituse viimane osa, seekord Põltsamaal. Meie Aeg uuris koolituse korraldamise tagamaid ja eesmärke liidu lastetöö juhilt Allan Randlepalt ja hingamispäevakooli juhilt Mervi Kalmuselt.

Vana Testamendi uurimisel viib Andres Ploompuu meid Haggai raamatusse, millest saame teda, et Haggai kutsus üles iisraeli rahvast templit taastama, ent tema tegutsemise aeg ei ole täpselt dateeritud.

Ajakirjas on ka lastele mõeldud Silmatera, piiblipäeva viktoriini küsimused, Kogemuste kotike ja palju muud.

Ajakiri jõuab kogdustesse 9. juunil, seda saab soetada kogudustest üle Eesti või e-poest (ka pdf-formaadis), ajakirja üksikumbri hind on kaks eurot.

 

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat