Jamaika: röövimise käigus tulistati adventkoguduse pastorit

Avaldatud 13.5.2007, allikas Adventist News Network

Relvastatud röövlid tulistasid 10. mail ebaõnnestunud röövikatse käigus 49-aastase adventkoguduse pastori ning põgenesid sündmuskohalt. Kohalik politsei uurib juhtunut.

Pastor Egnal Grantile sooritati saadud vigastuste tõttu nelja tunni pikkune operatsioon Cornwalli kohalikus haiglas Lääne-Jamaikal. Grant teatas, et kolm relvastatud meest ründasid teda peagi peale tema kojujõudmist möödunud neljapäeva õhtul. Piirkonna adventkoguduse president pastor Glne Samuel kõneles Grantiga peagi peale operatsiooni. Tema sõnul tulistasid mehed Granti, nõudsid talt seejärel raha ning otsisid ta läbi. Grant oli ennast rünnanud meestele öelnud, et ta on adventkoguduse pastor, mille peale nad olid põgenenud.

Grant, kes oli rünnaku hetkel olnud üksinda, viidi haiglasse ta naabrite poolt. Ta on nüüd tervenemas saadud vigastustest.

Lääne-Jamaika Liidu töölised kogunesid 11. mai, reede, hommikul, et tänada pastor Granti säästetud elu eest, kuid samas väljendasid muret kasvava vägivalla pärast Jamaikal.

“Oleme tõsiselt mures relvade kasutamise pärast meie saarel,” ütles Samuels. “Kogudusena jätkame me selle rahva toetamist, et aidata noori mehi, kes on vägivalla kütkeisse langenud.”
Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat