Kogudus avas esimese raadiojaama Hollandi Kariibidel

Avaldatud 21.5.2018

Seitsmenda päeva adventistide kogudus Hollandi Kariibide alal avas oma esimese raadiojaama. Kogudusejuhid, koguduseliikmed ja valitsuse esindajad olid tunnistajaks sellele ajaloolisele päevale Kralendijkis, kus asub Bonaire misjonipõld.

Bonaire'i kuberner Edison Rijna õnnitles adventkogudust selle panuse eest saare kogukonna ellu. „Raadiojaama kaudu edastatav vaimulik sõnum mõjutab positiivselt eriti siinset kristlikku kogukonda,” ütles Rijna. Kogudus on paljude kohalike jaoks hädavajalik,” lisas ta.

Bonaire’il elab üle 19 000 inimese ja kogudusse kuulub 414 inimest. Uus raadiojaam edastab saateid ööpäevaringselt, ütles Hollandi Kariibide kogudusejuht Shurman Kook. Koguduse haldusalasse kuulub Aruba, Bonaire ja Curacao saar.

„Me usume, et praegu on Jumala aeg – aeg, mil kogudus peab Tema Sõna kuulutama raadio vahendusel,” ütles Kook.

Israel Leito, Inter-Ameerika divisjoni president, sõnas, et kogudus keskendub Jeesuse viimase päästesõnumi kuulutamisele. „Selle raadiojaama eesmärk on viia inimesteni Jeesuse armastust enne, kui Ta tuleb.”

Kohalikud kogudusejuhid tunnustasid koguduseliikmete pühendumist, et nad annetasid raadiojaama töö tarvis, ning Adventist World Radio’t, et see andis stuudio jaoks kaasaegse varustuse.

Sealne kogudus oma raadiojaamast unistanud juba pikka aega, kuid tegutsemisluba maksab palju ja raadio ribalaius on täis, selgitas Kook.

2016. aastal märkasid koguduseliikmed ajalehes kuulutust, et üks raadiosagedus on müügis, kuna jaam oli läinud pankrotti. Seega hääletas kogudus pakkumise esitamise poolt ja nõnda ostetigi raadiojaam.

Raadiojaama rajamine Bonaire’i saarel on esimene samm selles suunas, et avada raadiojaam ka Arubal ja Curacaol. „Me soovime rajada raadiovõrgu, mis kataks kogu Hollandi Kariibide ala ning papiamento keelt kõneleva piirkonna, nii et kus iganes need inimesed siin planeedil on, kuuleksid nad, et Jeesus tuleb varsti,” ütles Kook.

Seitsmenda päeva adventistide kogudusel on Bonaire’il 414 koguduseliiget, kes käivad koos kolmes koguduses ja ühes väikekoguduses.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat