Newboldi õpilased ulatasid Kreekale abikäe

Avaldatud 1.5.2018, autor Clive Malcolm, tõlkija Ergas-Ever Kask, allikas Adventist News Network

Grupi sooviks oli ühendada ja julgustada adventnoori Kreekas.

21. märtsist 2. aprillini käisid Newboldi Kolledžist vabatahtlikud kümnepäevasel misjonireisil Kreekas. Vabatahtlike grupi moodustasid kolledži 27 õpilast ja 6 töötajat. Misjonireisi ajal käidi Ateena tänavatel elavatele kodututele inimestele toitu jagamas.

Grupi eesmärgiks oli ühendada ja julgustada adventnoori Kreekas, julgustades neid ühiskonnas, kus on vähe adventiste. Õpilased tegid koostööd kohalike noortega Ateenas, aidates peamiselt inimesi, kes elavad tänavatel.

Inglise keelt õppiv Fulvia Ruocco rääkis: „Ma olin üllatunud, et kodutud inimesed olid nii avatud ja tahtsid oma kogemusi jagada. See pani mind mõtlema, et me peaksime keskenduma lihtsatele asjadele elus, nagu vajaduses olevate inimeste aitamine.“

Vabatahtlike grupp restaureeris ka puidust kämpinguid Kreeka Misjoni laagripaigas Kalamose saarel.

Ülikoolilinnaku kaplan Alastair Agbaje sõnas: „Meie õpilased lakkisid ja restaureerisid kõik kohapealsed kämpingud kahe päevaga. See tegu näitas nende tahtmist ja otsusekindlust teha väga vajalikku tööd Kreeka Misjoni heaks.“

Õpilasi reisil saatnud teoloogia lektor Tihomir Lazić ütles: „Me saame sõnumeid Kreeka noortelt, kus öeldakse, et nende lootus on nüüd suur ja nad näevad, et misjon on Kreekas võimalik.“ Tema sõnul on hakanud inimesed ka kirikusse tulema.


Kui soovid leida veel infot Newboldi Kolledži kõrghariduse ja nende misjoniaasta programmi kohta, külasta Kolledži kodulehekülge.

 

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat