Piiblikool kutsub huvilisi 1. Moosese raamatut uurima

Avaldatud 20.3.2018

Sellest on möödunud umbes aasta, kui dr Gunnar Pedersen käis Eestis piiblikooli raames teoloogilist koolitust pidamas. Nüüd on hea meel kõiki huvilisi taas piiblikooli kutsuda – 14.–15. aprillil on kõik oodatud Tartusse, kus kõneleb Newbold kolledži endine Vana Testamendi vanemõppejõud dr Laurence Turner. Piiblikooli teemaks on Vana Testament, täpsemalt keskendub dr Turner 1. Moosese raamatu selgitamisele.

 „Laurence Turner on praeguseks küll emerituuri läinud, aga kuna ta on endiselt hinnatud kõneleja ja kirjutaja, siis on tema töine graafik siiani väga tihe,“ selgitab Liidu isikliku töö osakonna juht Mervi Kalmus. „Olen temaga peaaegu kaks aastat läbirääkimisi pidanud, et teda lõpuks Eestisse saada. Mul on väga hea meel, et ta on nüüd leidnud aega üheks nädalalõpuks Eestisse tulla. Mäletan teda oma õpingute ajast Newboldis – dr Turner oli ikka kõigi teoloogiatudengite lemmik. Temas on koos suured teadmised, kristlik alandlikkus ja inglaslik huumorisoon, lisaks on ta väga hea õpetaja. Teda oli alati huvitav kuulata, ükskõik kas siis klassiruumis või hingamispäeval jutluse ajal.“ Mervi kutsub üles: „Kutsun kõiki piiblikoolis käinuid ja ka uusi huvilisi aprilli keskel Tartusse tulema – selliseid hinnatud kõnelejaid meil väga tihti ei käi! Ma usun, et me saame nende kahe päeva jooksul kõik uusi teadmisi ja uusi perspektiive selle osas, kuidas neid igivanasid Vana Testamendi tekste lugeda ja mõista. Ja soovitan Tartusse sõita juba laupäeva hommikuks, sest Laurence Turner on lubanud hingamispäeva hommikul ka jutlustada. Tõotab tulla väga põnev nädalavahetus!“

Nagu juba tavaks on saanud, saab piiblikooli registreerida Interneti leheküljel registreeri.advent.ee. Piiblikooli sessioon algab 14. aprilli lõunal kell 14 ja lõpeb 15. aprilli keskpäevaks. Toiduraha on ikka 5 eurot. Tere tulemast piiblikooli!

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat