Haapsalus toimunud PPP-l osales üle 300 noore

Avaldatud 18.2.2007

Nädalavahetusel Haapsalus toimunud Piibli-ja Pallipäevadel osales üle 300 noore Eesti ja Soome erinevatest kogudustest.

Päevad kandsid üldmõtet „Saa Jumalaga sõbraks!“, mida mõtestas hingamispäeva hommikuse jumalateenistuse jutluses lahti ka pastor Ivo Käsk. „Sõprus Jumalaga on enamat kui see, mida arvasid Iiobi sõbrad,“ võttis pastor Ivo kokku jutluse ja motomõtte, mis pärineb Iiobi raamatust. „See ei rajane sellel loogikal, et meie oleme head ja Tema annab meile siis kommi. See on hulga sügavam ja mõistetamatum ja siiski ka lähedasem.“

PPP eelõhtuks oli üritusele registreerunud 306 osavõtjat. Lõpuks osales päevadel umbes 320 noort. Osavõtjaid oli kohale tulnud ka Soomest, kes panid välja ka kaks võrkpallimeeskonda. Võrkpalli võistlusel osales kokku 16 võistkonda. Hingamispäeval toimunud piibliviktoriinist võttis osa 20 võistkonda.

Piibliviktoriin viidi läbi kahes vanuserühmas. Nii juunioridest kui ka seenioridest võitis Põltsamaa koguduse võistkond. Juunioridest järgnesid Põltsamaale Tallinna III koguduse võistkond ning Rakvere võistkond.

Põltsamaa oli ääre pealt võtmas kõik võidud koju, kuid võrkpalli finaalis pidid nad tunnistama siiski Soome EBRO-meeskonna tugevust. Kolmanda koha sai võrkpallis Soome Toivonlinna meeskond.

Võrkpalli platsil käis ka pastorite meeskond, milles mängisid pastorid Viktor ja David Nõmmik, Rein ja Ivo Käsk, Jaanus-Janari Kogerman ning lisaks Raimo Kuris. Pastoritel õnnestus nende vastu astunud segameeskonda võita.
Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat