Abistavaid materjale hingamispäevakooli õppetüki juurde

Avaldatud 9.1.2018

Oleme sel aastal alustanud kristliku majapidamise teemalise õppetüki õppimisega. See on oluline teema, sest puudutab üht kõige praktilisemat eluvaldkonda - seda, kuidas me kasutame ressursse, mida Jumal on meie hoolde usaldanud. Kristliku majapidamise teema olulisust rõhutavad ka Peakonverents ja Trans-Euroopa Divisjon, nii on loodud terve hulk materjale, mis toetavad selle kvartali õppetükki. Soovitan kõigil hingamispäevakooli juhtidel ja ka õpetajatel, kellel inglise keele mõistmisega muret ei ole, vaadata vastavaid kodulehti ja mõelda sellele, kas neist materjalidest võiks olla abi ka kohaliku koguduse hingamispäevakooli klassides. Peakonverentsi kristliku majapidamise lehelt https://stewardship.adventist.org/ võib leida videomaterjale ja kirjatükke, mis käsitlevad ustavust Jumalale oma finantside kaudu. Divisjoni sarnasel lehel https://ted.adventist.org/stewardship-ministries/resources on samuti materjale, mida saab sellel kvartalil kasutada.

Täiskasvanute õppetüki “Majapidamine: südame motiivid” autor John Mathews toob huvilisteni igal nädalal lühikese inspireeriva video õpetüki teemal, käesoleva nädala video on juba eestikeelsete subtiitritega advent.ee lehel nähtav. Selle link on http://advent.ee/video/106806/ma-naen-tahan-ja-votan/.

Õnnistagu Jumal rohkelt meie kogudust ja näidaku igaühele meie seast, kuidas saaksime oma eluga Talle järjest enam austust tuua!

 

Mervi Kalmus
Liidu hingamispäevakooli osakonna juht

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat