2007. aasta esimene Meie Aeg

Avaldatud 2.1.2007

Meie Ajast saab lugeda ka meie koguduste liidu esimehe Tõnu Jugari uusaastatervitust. Jaanuaris toome teieni ka intervjuu ülemaailmse adventkoguduse presidendi Jan Paulseniga.

Omad võõrsil rubriigis räägib Hollandis elamise rõõmudest ja valudest möödunud sügisel sinna õppima läinud Tanis Kulp. Lugemiselamuses mõtiskleb Marge Randlepp Tõnu Lehtsaare „9 ütlemise“ teemadel ja Alla Nõmmik viib meid oma raamatutemaailma ning jagab meiega ka mõningaid oma luuletusi. Helis Ust käis külas kuldabielupaaril Mirjam ja Voldemar Kalmusel. Suhete rubriigis kirjutab Ivo Käsk sellest, et naised peavad oma meest austama, aga mehed peavad oma naist...

Heino Lukk jätkab loomise teemat, jaanuarinumbris ilmub selle seeria viimane, III osa. Rohujuure tasandil meenutab Janne Kütimaa oma aastatetagust õnnetust, mis kinnitab: elu on kingitus. Viktor ja Leonora Nõmmik küsivad, kas uudised räägivad meile tsivilisatsiooni lõpust või päästelootusest. Liina ja Tiit Lukk käisid Ameerikas kuulsa adventpastori Doug Batshelori jutlust kuulamas ja Liina kirjutab meile pikemalt huvitava elulooga pastori minevikust. Oma praktilisest kristlusest saadud kogemusi jagab lugejaga Jana Rosin. Kadri Jaama kirjutab paljude teismeliste ja noorte peaprobleemist aknest ja selle ravist. Ilmutuse raamatu järjelooga oleme jõudnud 28. osani.

Meie Ajas on oma koht ka Lastekal ja noortelisal XT, kus oma Inglismaal elamise kogemustest pajatab Marju Pärna. Seisukoha rubriigis toome teieni Seitsmenda Päeva Adventistide ülemaailmse koguduse seisukoha Piibli kohta. Viimaselt lehelt leiate ka Eesti koguduse kalenderplaani 2007. aastaks.

Head lugemiserõõmu!

Meie Aeg maksab 20 krooni.
Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat