Meie Aeg: häid jõule ja suur aitäh!

Avaldatud 24.12.2006, allikas Meie Aeg

Suur aitäh teile! Ja Taevaisale, kelle armust võime iga kuu uut Meie Aega teha ja lugeda. Kutsume üles teidki, head lugejad, et annaksite oma mõtetest ajakirja kohta meile teada: mis meeldis ja millest võiksime edaspidi juttu teha. Nii on ka tegijatel-kirjutajatel suurem rõõm teha, kui teame, kellele ja miks teeme.

Vladimir Bobrov, Annika, Taimi ja Harri Buström, Lia Clemens, Guido Daniel, Maire Dreiling, Raeli ja Vlad Florea, Laura Grönholm, Liina ja Riigo Hallang, Annika Heimvell, Maia Hõlpus, Kadri Jaama, Anne Jaama, Marko Judanov, Kaire Jugar, Tõnu Jugar, Annely, Ly, Toivo Kaasik, Heinar Kaasik, Tasja ja Martin Kalev, Mervi, Kristjan ja Rein Kalmus, Tiiu ja Roland Kasvand, Eva Keridan, Kristi ja Jaanus Janari Kogerman, Mattias ja Mariann Kosemets, Victoria, Kirke ja Rainer Kriisk, Margit Kuu, Heldi, Älis ja Tanis Kulp, Janne Kütimaa, Angelika ja Ivo Käsk, Jaana Käsk, Rein Käsk, Inge Kulp, Maarit ja Ingemar Liidemaa, Pia ja Tanel Lint, Piret Liht, Timo Lige, Helerin Lehtla, Tomas Lukk, Liina ja Tiit Lukk, Heints Lukk, Karin Lukk, Kaarin Lukk, Heino Lukk, Eha Lobjakas, Liisu, Marleen, Wiljar, Ruth ja Veljo Lobjakas, Kaie Loide, Galina ja Valdek Lõhmus, Ergo Naab, Raili ja Harri Makkonen, Viktor Noginovski, Marika, Annika ja Annemai Noorkõiv, Aldar, Hellevi, Alla ja David Nõmmik, Leonora ja Viktor Nõmmik, Aino Ormus, Karmen Palts, Margit ja Aleksei Peetson, Kerstin ja Indrek Ploompuu, Andres, Malle ja Mati Ploompuu, Aiki ja Madis Pärna, Marge ja Allan Randlepp, Jana Rosin, Kai Ruudna, Meida ja Tõnu Ruudna, Kristina Räägel, Salme Siimisker, Ilja Stepanov, Ellen Suits, Marion ja Johanna Tara, Virve Toom, Mairo Tutk, Edna Tuvi, Helis Ust, Anne ja Madli Vahtramäe, Aili Valb, Marja Valling, Irene ja Teele Vari, Raely ja Voldemar Viirsalu, Rakvere koguduse lapsed.

Soovime Teile ja kõigile Meie Aja lugejatele õnnistusrohkeid jõule ning meeldivat koostööd ja huvitavaid lugemiselamusi uuel aastal.
Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat