Noortenõukogu valis noortejuhiks Viktor Nõmmiku (täiendatud)

Avaldatud 22.11.2006, allikas Adventist News Network

Läbi mitme ning kirjaliku hääletusvooru, mida saatis ka kõigi eelnevalt kirjalikult esitatud kandidaatidega tutvumine ning arvamuse avaldamine, jõuti lõpuks väga üksmeelselt järgmise lahenduseni:

Teises hääletusvoorus valiti uueks AKELi noortejuhi kandidaadiks Viktor Nõmmik Teises hääletusvoorus valiti Viktor Nõmmiku ettepanekul ja soovil ning nõukogu ühehäälsel heakskiidul noortejuhi abiks Hellevi Nõmmik.

Lõplikult otsustab kandidaadid AKELi juhatus detsembris.

"Noorteosakonna poolt on aga noortejuhi volitused seisuga 20. november 2006. a. üle antud Viktor Nõmmikule ning tema abile Hellevi Nõmmikule," teatas senine noortejuht Andres Ploompuu, kes suundub õpingutele Newbold kolledzisse.

Viktor Nõmmik on Jõhvi, Sillamäe ja Narva koguduse vanempastor.

Viktor Nõmmiku strateegia noortejuhi tööks:

1. Toetada kõiki noortelt tulevaid initsiatiive, unistusi ja plaane, eriti neid, mis on suunatud ligimeste päästmiseks. Nii et ärge kartke välja öelda oma fantastilisi mõtteid! Koos suudame ka kõige raskemad asjad teoks teha!

2. Pean kõige tähtsamaks inimresursse - s.t. teid, noored! Pole ühtegi üleliigset! Unistan sellest, et igal kogudusel oleksid olemas andmeid (nimi, tel.nr,aadress, @aadress) iga noore kohta, kes kasvõi kordki on üle kiriku ukse astunud või meie teele sattunud, keda on meie usutee huvitanud. Esimene ülesanne olekski teile just see - laiendage oma sõprade ringi, fikseerige nende andmed ja saatke mulle! Sellega saame võimaluse neid alati meie üritustele kutsuda!

3. Unistan sellest, et noored, kes on ette valmistanud mingi programmi oma koguduses, ei piirduks selle esitamisega ainult oma koguduses, vaid võiksid seda teha võimalikult paljudes kogudustes - see annab noortele võimaluse reisida, tegutseda, sõbrustada.
Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat