Adventkoguduse noortepäevad Jõhvis veedetakse Jumala läheduses

Avaldatud 25.10.2006, allikas Meie Aeg

Tuleval nädalavahetusel kogunevad sajad adventnoored ja nende sõbrad Jõhvi kontserdimajja, kus toimuvad järjekordsed noortepäevad üldnime all „Ma näen Teda enda ümber”.

Päevade moto poolt kantud ürituse eesmärgiks on tutvustada Jumalat. Kes on Jumal? Kust teda otsida? Mida Ta teeb ja pakub?

„Viimase aja trendideks ühiskonnas on kujunenud süvenev individualism, mis tähendab aga seda, et aina vähem on meil aega teineteise jaoks, lihtsateks rõõmudeks ning ühe rohkem aega kulub meil igapäevaselt töö ja karjääri edendamiseks,” ütles adventkoguduste noortejuht Andres Ploompuu uue noortetöö hooaja algusürituse eel. „Selle juhtmõttega kutsumegi ülesse uuest aastast rohkem aega teineteisele pühendama, eriti meie koguduse siseselt, noorte vahel.”

Noortepäevad algavad reedeõhtuse osaduskoosolekuga. Laupäeval uuritakse ühiselt Piiblit ning jumalateenistusel jutlustab pastor Riigo Hallang. Jõhvi kontserdimaja on sisustatud erinevate temaatiliste boksidega. Teemadeks on näiteks „Loodus tunnistab Loojast”, „Teadus tunnistab Loojast” ja „Meie kogemused tunnistavad Loojast”.

Laupäeva õhtu lõpetab noortepäevadel traditsiooniks muutunud õhtukirik, kus astuvad üles erinevate koguduste noored ning tervitussõnad ütleb Adventistide Koguduste Eesti Liidu president Tõnu Jugar.

Kogu üritus on kahekeelne. Nii kõne kui ka kogu informatsioon, tutvustus, esitatakse lavalt nii eesti kui ka vene keeles. Kahekeelsed on ka temaatilised boksid.
Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat