AKEL-i nõukogu korraline koosolek toimus 10. oktoobril

Avaldatud 13.10.2006, allikas Meie Aeg

Adventistide Koguduste Eesti Liidu nõukogu korralisel koosolekul arutati liidu kinnisvara, 2007. aasta kalenderplaani ning kommunikatsiooni osakonna teemadel.

Liidu nõukogu otsustas toetada Puka palvela kõrvalhoone katuse parandamist. Arutleti Jõhvi kogudusehoone olukorda ning otsustati koostöös kohaliku kogudusega otsida tühjana seisvasse hoonesse rentnikud.

Kalju Johanson tegi ülevaate raamatu „Prohvetid ja kuningad” trükiks ettevalmistamise protsessi käigust ning otsustati valmiva raamatu müügihind.

Vaadati üle 2007. aasta kalenderplaan ning viidi sisse vajalikud täiendused.

Arutleti kommunikatsioonitöö arengutest ning otsustati käivitada liidu pastorite ja töötegijate siselist info- ja mõttevahetuseks. Arutleti oma serveri hankimise küsimust ning otsustati järgmiseks nõukogu koosolekuks välja uurida serveriga kaasnevate kulud.

Diskuteeriti ka AKEL-i aastateema valimise üle. Aastateema oleks läbivaks teemaks liidu ürituste korraldamisel kui ka koguduse töös. Otsustati koguda ettepanekuid koguduste töötegijatelt ning liikmetelt ning määrata teema järgmisel nõukogu koosolekul.

Liidu noortejuht Andres Ploompuu tutvustas noortepäevadega seotud arenguid ja üleskerkinud küsimusi. Noortepäevad toimuvad 27.-28. oktoobril Jõhvis.

AKEL-i kommunikatsiooni osakond
Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat