Iga-aastane ohvriannetus 2006

Avaldatud 7.10.2006, allikas Meie Aeg

1921.aastal seisis Seitsmenda Päeva Adventistide kogudus silmitsi keerulise olukorraga. Misjonitöö võimalused olid üle kogu maailma paremad kui kunagi varem, kuid kohutavalt kammitsevad rahalised puudujäägid näitasid, et neid võimalusi ei saa võibolla kunagi kasutada. Kui aus olla, oli vahendeid nii vähe, et lisaks sellele, et ei olnud võimalik uusi misjonäre välja saata, tuli lausa need, kes juba tööl olid, tagasi kutsuda. Meeleheitel juhid pöördusid koguduseliikmete poole palvega panna kokku eriline ohvriannetus. Üleskutsele vastati võimsalt. Üle 200 000 liikme ühines annetusega ja kokku pandi kolmandik miljonit dollarit, et meie misjonäre toetada. See tähendas keskmiselt kuue päeva palga suurust annetust koguduseliikme peale. Sellest alates on Iga-aastasest Ohvriannetusest saanud adventistide traditsioon – iga-aastane kinnitus, et me oleme pühendunud maailmale Jeesus Kristusest rääkimisele.

Mida annaksid Sina, et kedagi Kristuse juurde tuua? Iga kroon, iga sent, mille Sa 11.novembril Iga-aastasesse Ohvriannetusse paned läheb otse misjonitöö piirialadele, et jõutaks inimesteni, kes pole veel kunagi Jeesusest kuulnud. Külasta kodulehekülge www.global-mission.org, et rohkem teada saada.

“Minge siis, tehke jüngriteks kõik rahvad, ristides neid Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimesse” Mt.28:19. Iga päev aitavad Globaalmisjoni pioneerid inimesi üle kogu maailma õppida armastama Jeesust. Toeta nende tööd Iga-aastase Ohvriannetuse abil 11.novembril. Külasta kodulehekülge www.global-mission.org, et rohkem teada saada.

Meie ühiskond on igasuguste sõnumitega üleuputatud, ka sõnumitega evangeeliumist. Kuid kujuta ette, et Sa pole kunagi Jeesuse nime kuulnud, et Sa ei tea, et Ta Sind armastab. Miljonid inimesed elavad oma elu lootuseta. Proovi nendeni jõuda! Pea meeles Iga-aastasest Ohvriannetust 11.novembril. Külasta kodulehekülge www.global-mission.org, et rohkem teada saada.

Iga-aastane Ohvriannetus, puhtalt Globaalmisjoni toetuseks, on 11.novembril. Külasta kodulehekülge www.global-mission.org, et rohkem teada saada.

Kogu Iga-aastane Ohvriannetus 11.novembril läheb nende toetamiseks, kes töötavad misjonitöö äärealadel. Aita neil lootusega inimesteni jõuda. Külasta kodulehekülge www.global-mission.org, et rohkem teada saada.

Iga-aastase Ohvriannetuse juured asuvad nende koguduseliikmete kangelaslikes pingutustes, kes tõid 1921.aastal erakordse rahalise ohvri, et misjonitööd elus hoida. Täna vajavad Globaalmisjoni pioneerid Sinu abi, et jõuda lootusega nendeni, kes ei tunne veel Jeesust. Pea meeles Iga-aastasest Ohvriannetust 11.novembril. Külasta kodulehekülge www.global-mission.org, et rohkem teada saada.

Just nagu adventkoguduse liikmed ühendasid esimesel Iga-aastasel Ohvriannetusel 1921.aastal jõud, et misjonitööd toetada, on täna vaja Sinu toetust. Pea meeles Iga-aastasest Ohvriannetust 11.novembril. Külasta kodulehekülge www.global-mission.org, et rohkem teada saada.
Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat